ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΠΑΝΑΚΟΤΑ ΜΕ ΞΥΝΟΜΥΖΗΘΡΑ

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα με το γάλα και τη ζάχαρη και τα τοποθετούμε στη φωτιά. Μόλις αρχίσει να φουσκώνει, το κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τα φύλλα ζελατίνας που προηγουμένως τα έχουμε μαλακώσει σε κρύο νερό. Ανακατεύουμε συχνά, προσθέτοντας και την ξυνομυζήθρα. Μόλις η κρέμα κρυώσει, τη σερβίρουμε σε ατομικά μπολ και τ’ αφήνουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες τουλάχιστον. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ: Ανακατεύουμε το μέλι με το νερό χλιαρό, προσθέτουμε τα πιπέρια και με αυτό σερβίρουμε την πανακότα. Μερίδες:6 Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά ΥΛΙΚΑ: 600 γρ. κρέμα γάλακτος Arla 100 γρ. γάλα φρέσκο 60 γρ. ζάχαρη 3 φύλλα ζελατίνη (15 γρ.) 300 γρ. τυρί ξυνομυζήθρα ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ: 300 γρ. μέλι 50 γρ. νερό 1 κουτ. του γλυκού φρεσκοτριμμένα πιπέρια (άσπρο, μαύρο, κόκκιν

ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΠΑΝΑΚΟΤΑ ΜΕ ΞΥΝΟΜΥΖΗΘΡΑ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *