Ρυζόγαλο – Στέλιος Παρλιάρος – Γλυκιές Αλχημείες
Γευστική διαδρομή με γλυκοθεραπεία απο το Στέλιο Παρλιάρο στο ΜΕΓΑ. Μας δείχνει πως να φτιάξουμε ένα ρυζόγαλο με λεμόνι. Πρόκειται για την εκπομπή Γλυκιές αλχημείες του ΜΕΓΑ. http://www.athinorama.gr/umami/dessert/articles/?id=1071
Ρυζόγαλο – Στέλιος Παρλιάρος – Γλυκιές Αλχημείες
emena mou phre mia wra kai alla egine kalo 🙂
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΡΛΙΑΡΟ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΡΑ 5.00 ΤΗΛ.210-6464864
“ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΓΛΥΚΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙΟΥ
Κεικ με γραβιέρα και cranberries
Μους ρικότα με κονφί απο ντοματίνια Σαντορίνης
Μους σοκολατας xocopili σερβιρισμένο με κόκκινη πιπεριά Ανδαλουσίας
Παρφέ σοκολάτας με Passion fruit και σοκολατένιες μαρέγκες
Σας περιμένουμε!
το ρυζογαλο είναι καταπληκτικο. η συνταγη είναι πολύ σωστή.
τρεις μόνο παρατηρησεις:
1. αντι για λεμονι βαλτε πορτοκαλι. γίνεται υπεροχο.
2. αν φτιάξετε τη μισή ποσότητα πήζει πολύ πιο γρήγορα
3. επειδή όντως κάνει πολλή ωρα να πήξει εγώ δυναμώνω και χαμηλώνω τη φωτιά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας
μου βγήκε λιγο βαρυ με την κρεμα γάλακτος, πιστεύω μπορεί να γίνει και ελαφρύτερο αν βάλεις λιγότερη κρέμα.
ωραίο μου βγήκε το ρυζόγαλο αλλά μου πήρε μιάμιση ώρα για να πήξει
για να βράσει στα 30 λεπτά να το έχετε στο 6-7 όταν μέγιστο είναι το 12. Γιατί στο 4-5 θέλει μια ώρα και..Πολύ ωραίο πάντως αξίζει να το κάνετε!!
ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟCΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο CΤΕΛΕΙΟC ΠΑΡΛΙΑΡΟC EINAI TELEIA KATAPLHKTIKA