Mous σοκολάτας – Στέλιος Παρλιάρος
Γευστική διαδρομή με γλυκοθεραπεία απο το Στέλιο ΠΑρλιάρο στο ΜΕΓΑ. Μας δείχνει πως να φιάξουμε απλό μους (που στα γαλλικά πάει να πει αφρός) σοκολάτας.Είναι συνταγή για εργένηδες, φοιτητές, ή άτομα που σε κρίση υπογλυκαιμίας με απλά υλικά και χωρίς ιδιαίτερα σκεύη (μιξερ κλπ) θέλουν να απολαύσουν ενα γλυκό.Πρόκειται για την εκπομπή Γλυκιές αλχημείες του ΜΕΓΑ. Παραδείγματα προς μίμηση!!!!
Mous σοκολάτας – Στέλιος Παρλιάρος
krema galaktos light kanei?
δεν πηζει με τιποτα αυτη η κρεμα ρε παιδια!!οσο κ αν ειναι παγωμενη!!!
Ναι, απλά είναι πιο δύσκολη στο χτύπημα.