Syntagi: Γεύσεις στη φύση – 20/01/2013

Ochef-culinary expert Βαγγέλης Δρίσκαςμοιράζεται μαζί μας την ιδιαίτερη αγάπη του για τα ασιατικά πιάτα και μας δείχνει πως μπορούμε πολύ εύκολα να τα φτιάξουμε και να τα απολαύσουμε στο σπίτι μας. Ακολουθήστε τον βήμα-βήμα και φτιάξτε τη βελούδινη καντονέζικη γλυκόξινη σούπα με κοτόπουλο και καλαμπόκι και το πιο νόστιμο κινέζικο τηγανητό ρύζι με κοτόπουλο και λαχανικά. Ανακαλύψτε μαζί του ένα βιετναμέζικο πιάτο, αφράτα αρωματικά κεφτεδάκια με μια πρωτότυπη συνοδευτική σάλτσα, δοκιμάστε το τέλειο καραμελωμένο κοτόπουλο και μάθετε μία πρωτότυπη ασιατική μαρινάδα που ταιριάζει ιδανικά στα μοσχαρίσια φιλετάκια. Και το γλυκό αυτής της Κυριακής έχει άρωμα Ασίας! Τραγανά τηγανητά πιτάκια με μπανάνες, μήλα και μέλι, αρωματισμένα με τζίντζερ ολοκληρώνουν γλυκά αυτό το Κυριακάτικο ταξίδι των γεύσεων στην Ασία… τηνΚυριακή 20/01!

Syntagi: Γεύσεις στη φύση – 20/01/2013

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *