Syntagi: Τhecook.gr – Ραβανί με ινδοκάρυδο

Τhecook.gr – Ραβανί με ινδοκάρυδο http://thecook.gr/index.php/zaxaroplastiki/siropiasta/134-ravani-me-indokarydo —————- Υλικά 200γρ σιμιγδάλι 150γρ. αλεύρι 250γρ. ζάχαρη ¼ κουταλάκι γλυκού αλάτι 100γρ.γαλα 100γρ. ινδοκάρυδο τριμμένο 5 αυγά 2 τμε. Βανίλιες Υλικά για το σιρόπι 700γρ.νερο 700γρ. ζάχαρη ½ κουταλάκι γλυκού ξινό 100γρ. βούτυρο —————- Κάθε εβδομάδα θα σας οδηγούμε σε ένα γευστικό ταξίδι. Επίσης θα σας προτείνουμε τα μαγαζιά της πόλης με το καλύτερο φαγητό και γλυκό. Θα παρουσιάζουμε σε βίντεο μια συνταγή από διάφορα ζαχαροπλαστεία και εστιατόρια. Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε και εσείς να μας στείλετε την δική σας συνταγή για τον μεγάλο μας διαγωνισμό στο τέλος της χρονιάς με πολύ μεγάλο έπαθλο Παρουσίαση βίντεο Σεφ: Φώτης Βλαχαντώνης Επεξεργασία & Κάμερα Κώστας Βλαχαντώνης Παραγωγή Μουσικής Γιώργος Βλαχαντώνης (Dj-YOrgos) Ευχαριστούμε που μας παρακολουθήσατε Θα τα ξανά πούμε την άλλη εβδομάδα. —————- FB:https://www.facebook.com/TheCook.gr Site:http://thecook.gr/ Twit:https://twitter.com/TheCookgr

Syntagi: Τhecook.gr – Ραβανί με ινδοκάρυδο

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
Syntagi: Τhecook.gr - Ραβανί με ινδοκάρυδο, 1.0 out of 5 based on 1 rating

Έφτασες σε αυτή τη συνταγή γιατί έψαξες για:

ραβανι με ινδοκαρυδο αργυρω μπαρμπαριγου, ραβανι με ινδοκαρυδο αργυρω, ραβανι αργυρω, ραβανι με ινδοκαρυδο βεφας, ραβανι βεφας αλεξιαδου, ραβανι με ινδοκαρυδο παρλιαρος, αργυρώ μπαρμπαριγου ραβανι, ινδοκαρυδο αργυρω, ραβανι βεφας, ινδοκαρυδο παρλιαρος, ραβανι με ινδοκαρυδο βεφα αλεξιαδου, δρισκας ινδοκαριδο, γλυκο με ινδοκαριδο, ραβανι με ινδοκαρυδο της μπαρμπαριγου, παρλιαρος ινδοκαρυδο, ραβανι μπαρμπαριγου, συνταγες για ρεβανη, ραβανι ινδοκαριδο, ραβανι δρισκας, ραβανι βεφα, ραβανι βεφα αλεξιαδου, Ραβανι Παρλιαρος, αργυρω μπαρμπαριγου ραβανι σιροπιαστο, ραβανι αργυρωσ, ραβανι με ινδοκαρυδο βεφα, συνταγη γλυκα με ινδοκαρυδο απο την ντινα νικολαου, ραβανι με ινδοκαρυδο σιμιγδαλι, συνταγες βεφας αλεξιαδου γλυκα, ρωξακια ραβανι μπαρμπαριγου, ρεβανη νηστισιμο

Υποβολή απάντησης