Syntagi: Κοφτό μακαρονάκι με μπέικον και Philadelphia

Υλικά: 1 πακέτο κοφτό μακαρονάκι 1 κρεμμυδάκι ξερό ψιλοκομμένο 4-5 φέτες μπέικον ή ζαμπόν 150 γρ. Philadelphia λίγο λευκό κρασί Αλάτι Μπόλικο πιπέρι Αρκετή ρίγανη Ελαιόλαδο Εκτέλεση: Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και κατόπιν τα στραγγίζουμε. Έπειτα τα βάζουμε πάλι στην κατσαρόλα ρίχνοντας λίγο ελαιόλαδο για να μην κολλήσουν και ανακατεύουμε. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Ψιλοκόβουμε το μπέικον ή το ζαμπόν και το κρεμμυδάκι και τα τσιγαρίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο για μερικά λεπτά. Σβήνουμε με το λευκό κρασί. Προσθέτουμε το Philadelphia, το πιπέρι και τη ρίγανη κι αφήνουμε τη σάλτσα μας να σιγοβράσει μέχρι να δέσει καλά. Σερβίρουμε σε ένα πιάτο και στολίζουμε με ένα κλωναράκι μαϊντανό.

Syntagi: Κοφτό μακαρονάκι με μπέικον και Philadelphia

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *