Syntagi: ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ – ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΚΑΡΟΤΟΜΑΚΑΡΟΝΑ

http://bletsas.gr Ο ΕΥΤΥΧΗΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΚΑΡΟΤΟΜΑΚΑΡΟΝΑ Ζυμαρικά με σάλτσα καρότο Υλικά: 5 βρασμένα καρότα 1 χούφτα άνηθο 1 χούφτα στεγνές λιαστές ντομάτες 300 γρ. πέννες ολικής αλέσεως 50 γρ. φέτα 5 κουταλιές λάδι 1 κουταλιά ξύδι μπαλσάμικο Αλάτι Πιπέρι Μπαχάρι Σκόνη κάρυ Σέλινο ή μείγμα μυρωδικών για σαλάτα http://bletsas.gr/mix/ Κάρδαμο Εκτέλεση Βράζεις τις πέννες ολικής αλέσεως για 10 λεπτά. Παράλληλα ξεκινάς να φτιάξεις την κράμα καρότου. Ρίχνεις τα καρότα, τον άνηθο, τις λιαστές ντομάτες, το λάδι, το ξύδι, το αλατοπίπερο, το μπαχάρι, το κάρυ, το κάρδαμο, το σέλινο ή το μείγμα μυρωδικών, στο μπλέντερ και τα χτυπάς μέχρι να γίνει μία βελούδινη κρέμα. Στη συνέχεια ρίχνεις στο μπλέντερ τη φέτα και τα χτυπάς μαζί. Ανακατεύεις τις πέννες με την κρέμα σε ένα μπολ για να εισχωρήσει η κρέμα μέσα στις πέννες. Σερβίρεις σε ένα πιάτο με λίγο άνηθο και λίγο λάδι. Καλή όρεξη! Η συνταγή είναι από το βιβλίο ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ http://cookingEconomy.gr Δείτε τα μίγματα μυρωδικών http://bletsas.gr/mix/ Δείτε κι άλλες συνταγές στο http://bletsas.gr

Syntagi: ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ – ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΚΑΡΟΤΟΜΑΚΑΡΟΝΑ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

9 Απαντήσεις

  1. Ο/Η FTBLETSAS λέει:

    Ευχαριστώ για το σχολιο και τα καλα σου λόγια στο 2ο μέρος του μηνύματος. Στην κουζινα της μαμάς, αυτό που έκανε όλη τη διαφορα ήταν τα τραγουδάκια. Οι μαμαδες μόνο σε αμηχανία δε θα ελεγα οτι ερχόντουσαν. Τότε ήμουν πιτσιρικάς και κουβαλούσα ακόμα πιο τρέλα απο τώρα. Δεν το έκανα για τα λεφτά αν και ήταν πολύ καλα… Το τελειο ήταν ότι ταξίδεψα όλη την Ελλαδα και τον κόσμο και πληρωνόμουνα κανωντας κατι που υπεραπολάμβανα. Απο αυτες τις εκπομπες εχω εισοδημα. Άρα καθόλου μάπα προσπάθεια.

  2. Ο/Η eliyahumlx λέει:

    πσστ Μπλέτσας ήσουν απαράδεκτος με τις εκπομπές στην ετ3.Έφερνες συνεχώς σε αμηχανία τις νοικοκυρές με τα ηλίθια τραγουδάκια σου(καταπιεζόσουν κι εσύ μπας και βγάλεις κανα φράγκο)..κατά γενική ομολογία μάπα η προσπάθεια..

    σε βλέπω τώρα στο κανάλι σου,μεταμορφωμένο,στο χώρο σου και γουστάρω.Τι αλλαγή είναι αυτή μωρή κουφάλα;Ετσι να συνεχίσεις,σου πάει καλλίτερα αυτό το στιλάκι.Εξαιρετική δουλειά!!!!!!!

  3. Ο/Η marios439 λέει:

    4:22 που μπορω να βρω αυτο το μιγμα;;;

  4. Ο/Η FTBLETSAS λέει:

    Ναι αλλά το γιαούρτι μην το βάλεις σε πολύ ζεστή σάλτσα γιατί μπορεί να κόψει.

  5. Ο/Η FTBLETSAS λέει:

    Έχει σε κάποια καταστήματα, αλλιώς μπορείς να φτιάξεις ένα δικό σου με θυμάρι , ρίγανη κτλ.

  6. Ο/Η herrsemi λέει:

    thanks :)

  7. Ο/Η herrsemi λέει:

    Στο σουπερ μαρκετ της γειτονιας μου βρηκα καρδαμο αλλα οχι σε σκονη…Ειναι καπως σαν μπιλακια απο καπαρη…αν βαλω ενα τετοιο μεσα ειναι το ιδιο με το καρδαμο σε σκονη?

  8. Ο/Η marios439 λέει:

    Ακυρο πιππεριες και γιαουρτι μπορουμε να το βαλουμε στη σαλτσα σαν παραλαγη;

    Βασικα γιαουρτι αντι για τυρι επειδη μερικοι δε μπορουνε να φανε τυρι

  9. Ο/Η FTBLETSAS λέει:

    Ειναι απλα ολοκληρο. Να το κοπανίσεις σε ενα γουδι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *