Syntagi: Ομελέτα με κιμά και Philadelphia με Σκόρδο και Χορταρικά

Χρόνος προετοιμασίας:10 λεπτά Χρόνος ψησίματος: 15 λεπτά ΥΛΙΚΑ 4 αβγά 180 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 κουταλιές ελαιόλαδο ¼ ποτηριού σάλτσα τομάτα 100 γρ. Philadelphia με Σκόρδο και Χορταρικά 2 κουταλιές φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι Λίγο γάλα Ελαιόλαδο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα μπολ χτυπάτε τα αβγά με ελάχιστο γάλα. Προσθέτετε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Στη συνέχεια σε ένα αντικολλητικό τηγάνι που έχει ζεσταθεί πολύ καλά, βάζετε 2 κουταλιές ελαιόλαδο, τσιγαρίζετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, προσθέτετε τον κιμά και ανακατεύετε καλά. Προσθέτετε τη σάλτσα τομάτας, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σιγομαγειρεύετε τον κιμά για 10 -12 λεπτά. Έπειτα προσθέτετε το Philadelphia με Σκόρδο και Χορταρικά και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει. Σε ένα άλλο τηγάνι ρίχνετε τα χτυπημένα αυγά, ανακατεύετε με ένα πιρούνι και αφήνετε την ομελέτα να σιγοψηθεί. Όταν η ομελέτα είναι μισοέτοιμη, προσθέτετε από πάνω τον κιμά με το Philadelphia και τον ψιλοκομμένο δυόσμο και διπλώνετε την ομελέτα. Την αφήνετε να ψηθεί ακόμα για δύο λεπτά και σερβίρετε.

Syntagi: Ομελέτα με κιμά και Philadelphia με Σκόρδο και Χορταρικά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *