Παρφέ με ροδάκινα κ γιαούρι-Γλυκες αλχημείες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πλένουμε καλά τα ροδάκινα, τα καθαρίζουμε και τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ. Σε ένα μεταλλικό μπολ ανακατεύουμε πολύ καλά τα ροδάκινα με την κρέμα γάλακτος, το γιαούρτι και τη ζάχαρη. Βάζουμε σε μια φόρμα και τοποθετούμε στην κατάψυξη. Αφήνουμε για 6 ώρες τουλάχιστον ή για μια νύχτα. Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε με φέτες φρέσκου ροδάκινου.

Χρόνος προετοιμασίας: 10′
Μερίδες: 10

ΥΛΙΚΑ:
500 γρ. ροδάκινα (καθαρό βάρος)
150 γρ. κρέμα γάλακτος σε παχύρρευστη μορφή
200 γρ. γιαούρτι πλήρες
250 γρ. ζάχαρη άχνη
Ροδάκινα για το σερβίρισμα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *