Γρανίτα σοκολάτα Γλυκες αλχημείες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε μία κατσαρόλα βράζουμε τη ζάχαρη μαζί με το μέλι και το νερό και το αδειάζουμε πάνω από την τεμαχισμένη κουβερτούρα. Ομογενοποιούμε πολύ καλά και αδειάζουμε σ’ ένα μεταλλικό σκεύος. Βάζουμε στην κατάψυξη για 3 ώρες τουλάχιστον. Το κτενίζουμε μ’ ένα πιρούνι και σερβίρουμε σε ποτήρια.

Χρόνος προετοιμασίας: 5′
Βάρος: 1 κιλό

ΥΛΙΚΑ:
400 γρ. κουβερτούρα
650 γρ. νερό
100 γρ. ζάχαρη
30 γρ. μέλι

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *