Syntagi: Παγωτό κρέμα-σοκολάτα με Philadelphia

Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά Χρόνος ψύξης: 1 ώρα Για 6 ξυλάκια Υλικά 300 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 200 γραμμάρια Philadelphia 70 γραμμάρια ζάχαρη 50 γραμμάρια κουβερτούρα Εκτέλεση Σε ένα μικρό κατσαρολάκι, τοποθετείτε την κρέμα γάλακτος, το Philadelphia, και τη ζάχαρη και βάζετε το κατσαρολάκι στη φωτιά, μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και το Philadelphia και να πάρει την υφή μιας κρέμας. Όταν είναι έτοιμο, τοποθετείτε το μισό μείγμα σε ένα μπολ. Στο άλλο μισό, προσθέτετε την κουβερτούρα, το ξανατοποθετείτε στη φωτιά και ανακατεύετε συνεχώς, μέχρι να λιώσει. Αφήνετε και τα δύο μείγματα να κρυώσουν αρκετά, ανακατεύοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Τοποθετείτε στις μισές φόρμες παγωτού το λευκό μείγμα πρώτα και στις άλλες μισές το σοκολατένιο μείγμα πρώτα και τις τοποθετείτε στην κατάψυξη, για 7-8 λεπτά, να παγώσουν λίγο. Αποσύρετε από την κατάψυξη τις φόρμες και γεμίζετε αυτές που από πριν έχουν κρέμα με σοκολάτα και εναλλάξ. Τοποθετείτε τα ξυλάκια και ξαναβάζετε τις φόρμες στην κατάψυξη να παγώσουν. Ζεσταίνετε με τα χέρια σας τις φόρμες, για να βγουν πιο εύκολα τα παγωτά.

Syntagi: Παγωτό κρέμα-σοκολάτα με Philadelphia

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *