Syntagi: Γρήγορο σνίτσελ με μπαλίτσες πατάτας βραστές και σάλτσα Philadelphia με γιαούρτι

Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος:15 λεπτά Για 2 άτομα ΥΛΙΚΑ 2 φέτες σνίτσελ 3 αβγά 1 κουταλιά ελαιόλαδο 200 γρ. αλεύρι 200 γρ. τριμμένη φρυγανιά Ηλιέλαιο για τηγάνισμα Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 4-5 μεγάλες πατάτες 2 κουταλιές ελαιόλαδο 100 ml ζωμό κοτόπουλου 100 γρ. Philadelphia με Γιαούρτι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Καθαρίζετε τις πατάτες και κάνετε μικρά μπαλάκια με ειδικό εργαλείο. Τις βράζετε σε αλατισμένο νερό για 12-14 λεπτά. Την ώρα που βράζουν οι πατάτες, παίρνετε τις δύο φέτες του σνίτσελ, τις οποίες έχετε χτυπήσει καλά, έτσι ώστε να γίνουν πολύ λεπτές, για να ξεκινήσετε το πανάρισμα. Σε τρία βαθιά μπολ βάζετε διαδοχικά, το αλεύρι, τα αβγά και την τριμμένη φρυγανιά. Χτυπάτε τα αβγά με ένα πιρούνι και προσθέτετε αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και μια κουταλιά ελαιόλαδο. Παίρνετε κάθε φέτα του σνίτσελ και την περνάτε πρώτα από το αλεύρι, έπειτα από τα χτυπημένα αβγά και τέλος από τη φρυγανιά. Τα σνίτσελ είναι παναρισμένα και τα τηγανίζετε σε βαθύ τηγάνι με ηλιέλαιο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Μόλις τα σνίτσελ πάρουν ένα χρυσοκίτρινο χρώμα, τότε είναι έτοιμα. Σε ένα κατσαρολάκι ανακατεύετε καλά τις δύο κουταλιές ελαιόλαδο μαζί με τον ζωμό και το Philadelphia με Γιαούρτι μέχρι να γίνει σάλτσα. Σερβίρετε τα σνίτσελ σε μια πιατέλα μαζί με τις πατάτες, τις οποίες περιχύνετε με τη σάλτσα Philadelphia.

Syntagi: Γρήγορο σνίτσελ με μπαλίτσες πατάτας βραστές και σάλτσα Philadelphia με γιαούρτι

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *