Πίτσα με ελληνικές πίτες

 

Syntagi: Πίτσα με ελληνικές πίτες
Prep time:
Cook time:
Total time:
Ingredients
  • 4 πίτες για σουβλάκι
  • 1 φιλέτο κοτόπουλο
  • 4 φέτες μπέικον
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • 120 γρ. σάλτσα τομάτας
  • 300 γρ. Philadelphia
  • 250 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
  • Φρέσκα φύλλα ρόκας
  • 10 τοματίνια
Instructions
  1. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ψήνετε τα φιλετάκια του κοτόπουλου, τα οποία έχετε αλατοπιπερώσει, με μία κουταλιά ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά.
  2. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 230˚C βαθμούς.
  3. Τοποθετείτε τις πίτες σε ένα αντικολλητικό ταψί και τις αλείφετε με Philadelphia.
  4. Προσθέτετε από πάνω τη σάλτσα τομάτας και πασπαλίζετε με τη μισή τριμμένη μοτσαρέλα.
  5. Προσθέτετε το ψημένο κοτόπουλο, το μπέικον, τα τοματίνια και την υπόλοιπη μοτσαρέλα από πάνω.
  6. Προσθέτετε επίσης μικρές κουταλιές Philadelphia και ψήνετε τις πίτσες στον προθερμασμένο φούρνο για 10-12 λεπτά.
  7. Πριν σερβίρετε, προσθέτετε στην πίτσα σας τα φρέσκα φύλλα ρόκας.

 

Syntagi: Πίτσα με ελληνικές πίτες

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *