Πίτσα με ελληνικές πίτες
Syntagi: Πίτσα με ελληνικές πίτες
Prep time:
Cook time:
Total time:
Ingredients
- 4 πίτες για σουβλάκι
- 1 φιλέτο κοτόπουλο
- 4 φέτες μπέικον
- Λίγο ελαιόλαδο
- 120 γρ. σάλτσα τομάτας
- 300 γρ. Philadelphia
- 250 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
- Φρέσκα φύλλα ρόκας
- 10 τοματίνια
Instructions
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ψήνετε τα φιλετάκια του κοτόπουλου, τα οποία έχετε αλατοπιπερώσει, με μία κουταλιά ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά.
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 230˚C βαθμούς.
- Τοποθετείτε τις πίτες σε ένα αντικολλητικό ταψί και τις αλείφετε με Philadelphia.
- Προσθέτετε από πάνω τη σάλτσα τομάτας και πασπαλίζετε με τη μισή τριμμένη μοτσαρέλα.
- Προσθέτετε το ψημένο κοτόπουλο, το μπέικον, τα τοματίνια και την υπόλοιπη μοτσαρέλα από πάνω.
- Προσθέτετε επίσης μικρές κουταλιές Philadelphia και ψήνετε τις πίτσες στον προθερμασμένο φούρνο για 10-12 λεπτά.
- Πριν σερβίρετε, προσθέτετε στην πίτσα σας τα φρέσκα φύλλα ρόκας.
Syntagi: Πίτσα με ελληνικές πίτες