Syntagi: Χοιρινές μπριζόλες με πιπεριές Φλωρίνης και Philadelphia

Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά Χρόνος ψησίματος: 20 λεπτά ΥΛΙΚΑ 2 χοιρινές μπριζόλες 2 κουταλιές ελαιόλαδο 2 πρέζες ξερό θυμάρι 3 πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες 100 γρ. Philadelphia Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 σφηνάκια λευκό κρασί 1 κουταλιές φρέσκο ψιλοκομμένο δυόσμο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα βαθύ μπολ τοποθετείτε τις μπριζόλες και πασπαλίζετε με αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, το θυμάρι και περιχύνετε με το ελαιόλαδο. Σε ένα ξύλο κοπής, αφού πλύνετε καλά τις πιπεριές, τις κόβετε με ένα κοφτερό μαχαίρι. Ζεσταίνετε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι και μόλις ζεσταθεί, προσθέτετε 1 κουταλιά ελαιόλαδο και σοτάρετε σε δυνατή φωτιά τις πιπεριές μέχρι να μαραθούν. Τις αφαιρείτε σε ένα μπολ. Στο ίδιο τηγάνι προσθέτετε τις δύο μπριζόλες και τις ψήνετε σε μέτρια φωτιά κι από τις δύο πλευρές, μέχρι να είναι έτοιμες. Όταν ψηθούν, τις τοποθετείτε σε ένα πιάτο και στο τηγάνι που τις ψήσατε, σβήνετε με το κρασί. Στη συνέχεια προσθέτετε το Philadelphia, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε μέχρι να γίνει σάλτσα. Προσθέτετε στο πιάτο τις ψημένες πιπεριές, περιχύνετε με τη σάλτσα Philadelphia και πασπαλίζετε με λίγο φρέσκο ψιλοκομμένο δυόσμο.

Syntagi: Χοιρινές μπριζόλες με πιπεριές Φλωρίνης και Philadelphia

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *