Συνταγή για ριζότο με μανιτάρια

σχετικά με το video: http://www.netrino.gr/reloaded/blog-post.php?bp_id=1238 εκτέλεση της συνταγής για ριζότο με μανιτάρια και παρμεζάνα

Συνταγή για ριζότο με μανιτάρια

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

18 Απαντήσεις

  1. Ο/Η MusicPrincessGR λέει:

    PEINASA….!!!!!!! FERE TO PIATO!!

  2. Ο/Η katelis153 λέει:

    αλάτι, πιπέρι δεν χρειάζεται;

  3. Ο/Η GreekNastyBoy λέει:

    amc κατσαρολα βλεπω ; )
    παω να δοκιμασω.

  4. Ο/Η dhmhtrios skouras λέει:

    καλα κρασια μεγαλε!!

  5. Ο/Η chkechas λέει:

    •Βάλτε σε σιγανή φωτιά το βούτυρο (ή το λάδι) και, όταν έχει λιώσει εντελώς, προσθέστε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και ξανθύνετέ το ανακατεύοντας συνεχώς με ξύλινη κουτάλα.
    •Προσθέστε το ρύζι και, ανακατεύοντας διαρκώς, αφήστε το να απορροφήσει όλο το βούτυρο.

  6. Ο/Η speleotina λέει:

    ta manitaria tis konservas einai fola! kalutera freska. uparxoyn pantou k den kostizoun polu. kata ta alla ithele mia mousikoula!

  7. Ο/Η oceanadex1970 λέει:

    το ρυζι πρεπει να ειναι τυπου arborio και το κρεμυδι φρεσκο οχι ξερο κατα αλλα σωστα τα ειπες,

  8. Ο/Η NT400 λέει:

    Καλή η συνταγή αλλά πολύ μούγκα έπεσε . Το ρύζι να έιναι καρολίνα φαντάζομαι ??

  9. Ο/Η Κανάκης Δημήτρης λέει:

    σε δυνατο ματι ολλα αυτα…?

  10. Ο/Η dhmhtrios skouras λέει:

    ρυζι με μανιταρια ειναι αυτο, οχι ριζοτο!
    τα εχετε ισοπεδωσει ολα!
    μαθετε να μαγειρευετε!

  11. Ο/Η olga12699 λέει:

    οχι γιατι εχει παρμεζανα που ειναι αλμυρο τυρι!εγω πιπερι ομως εβαλα! η συνταγη ειναι απλα τέλεια!!!!

  12. Ο/Η GreekNastyBoy λέει:

    telika h parmezana me xalase.

  13. Ο/Η chkechas λέει:

    •Όταν φθάσετε σε ένα χρόνο μαγειρέματος 15 λεπτών, θα πρέπει στη συνέχεια να δοκιμάζετε πολύ συχνά το ρύζι για να μη παραβράσει και ξεπεράσει το σημείο που “μαστιχώνει” (κολλάει ελαφρά στα δόντια). Όσο τα σπυριά του ρυζιού εξακολουθούν να είναι σκληρά προσθέτετε και από ½ κουτάλα καυτού ζωμού τη φορά και αφήνετε να συνεχίζεται το μαγείρεμα. Να θυμάστε ότι πρέπει να το ανακατεύετε διαρκώς για να μη καεί το ρύζι.

  14. Ο/Η chkechas λέει:

    •Τότε δυναμώνετε την ένταση στο μάτι και βρέχετε το ρύζι, αρχικά με το κρασί που θα το αφήσετε να εξατμισθεί όλο και στη συνέχεια με δύο κουτάλες από τον ζωμό (τον οποίο διατηρείτε διαρκώς καυτό).
    •Μόλις εξατμισθεί και αυτός, επαναλάβατε τη διαδικασία για 3 ή 4 φορές.

  15. Ο/Η STAXTOPOUTANOS λέει:

    απλη και καλη συνταγη μου φαινεται θα την δοκιμασω…thanx

  16. Ο/Η bagkoum λέει:

    το κρεμύδι μπορείς να το σφίξεις στην χούφτα σου να φύγουν τα υγρά (και η καίλα)

  17. Ο/Η chkechas λέει:

    Ειναι λαθος το ριζοτο ετσι!

    Συστατικά
    1/2 kg ρύζι για ριζότο
    125 gr βούτυρο ή 5 κ.σ. λάδι
    Μισό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
    1/2 ποτήρι λευκό και ξηρό κρασί
    1 + 1/2 lt καυτό ζωμό (εάν βιάζεστε …και αδιαφορείτε, κάνει και αυτός των κύβων)
    100 gr (περίπου 4 κ.σ.) τυρί παρμεζάνα τριμμένο

  18. Ο/Η mousstucks λέει:

    min milas ok .alla toulaxiston ase ton hxo, oxi sto athorivo einai kourastiko…………

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *