ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ-ΓΛΥΚΟ ΜΑΣΤΙΧΑ-ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ

Σε μία κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το μαστιχέλαιο και την τοποθετούμε σε χαμηλή φωτιά. Αφήνουμε να βράσει, ανακατεύοντας σταδιακά, έως ότου η θερμοκρασία φτάσει στους 116οC. Αδειάζουμε το μείγμα σε μία μαρμάρινη επιφάνεια και το αφήνουμε να κρυώσει χωρίς να το ανακατέψουμε έως ότου η θερμοκρασία πέσει στους 35οC. Το μαζεύουμε, το βάζουμε στο μπολ του μίξερ προσθέτοντας και το μαστιχέλαιο και το χτυπάμε με το φτερό έως ότου η κρέμα γίνει λεία και σφίξει. Χρόνος προετοιμασίας: 30′ Βάρος: 500 γρ. ΥΛΙΚΑ: 125 γρ. γάλα 125 γρ. κρέμα γάλακτος Arla 35% λιπαρά 500 γρ. ζάχαρη 50 γρ. γλυκόζη 5-6 σταγόνες μαστιχέλαιο

ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ-ΓΛΥΚΟ ΜΑΣΤΙΧΑ-ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *