video Γουρουνοπούλα με πέτσα / Kalamata’s piglet Eng subs

Πανηγύρι χωρίς γουρουνοπούλα στην Καλαμάτα δεν νοείται. Σας παρουσιάζω την σπιτική εκδοχή της, με θαυμάσια τραγανή πέτσα και πεντανόστιμες λεμονάτες πατάτες ! Feast without pork in Kalamata is without meaning. I present the homemade version, with wonderful crispy crust and delicious lemon potatoes! Επισκεφτείτε μας για περισσότερες συνταγές : / Follow us : http://www.magiacook.gr/ https://www.facebook.com/magiacook.gr https://www.youtube.com/user/MagiaCookTv

video Γουρουνοπούλα με πέτσα / Kalamata’s piglet Eng subs

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

12 Απαντήσεις

  1. Ο/Η antonis malakas λέει:

    popo trelo fai an kai exo fai mia fora akoma to thimame
    

  2. Ο/Η MagiaCookTv λέει:

    Με το καλό να επιστρέψεις! Αν το επιθυμείς και έχεις χρόνο με μεγάλη μου χαρά θα έπινα μαζί σου καφεδάκι κάτω από την Ακρόπολη.

  3. Ο/Η EllinikiKardoula λέει:

    Συγχαρητηρια και για το ζυμωτό – σπιτικο ψωμακι σου! Κι εγω με το προζυμι το φτιαχνω…Σε ενα μηνα θα ειμαι στην Ελλαδα – Αθηνα για κανα δυο εβδομαδες…Και ασφαλως θα ερθω και στο χωριο του μπαμπα μου…Μα,το εχω κανει ταμα ηδη. Να ψησουμε γουρουνοπουλακι και ζυμωτο ψωμακι και μαλιστα σε φουρνο με ξυλα! Καλη σας μερα στην ομορφη Μεσσηνια μας! Αχ, βουρκωνουν τα ματια μου παντα στην σκεψη και μονο της πανεμορφης πατριδας μας και αναμνησεις αγαπημενων μας προσωπων που δεν βρισκοντε πλεον εκει.

  4. Ο/Η EllinikiKardoula λέει:

    Μμμ, παστο και καγιανα – περιττο να σας πω μεχρι με εχετε ξελιγωσει ειλικρινα! Τωρα μολις μιλουσα με τους γονεις μου που ειχαν ερθει στο χωριο να μαζεψουν τιες ελιες – συντομα θα εχω και φρεσκο λαδακι το χρυσαφι της Ελλαδας μας οπως πολυ σωστα το λετε. Α να ζουσε η γιαγιακα μου..Α, μετα το παστο και τον καγιανα, μας λετε πως να φτιαξουμε και λουκανικακια με πορτοκαλι, LOL! Εσυ κοπελλα μου πρεπει να πας σε εθνικο καναλι – να προβαλεις την Μεσσηνια μας και τις λιχουδιες της! Φιλακια σε ολους σας!

  5. Ο/Η EllinikiKardoula λέει:

    Μπράβο μπράβο κοπέλλα μου! Σε καμαρώνουμε από την Αμερικη, να είσαι καλά που μας δίνεις έστω κι έτσι μια γεύση από την πατρίδα μας και ειδικα την αγαπημένη μας Καλαμάτα! Μου θυμισες καθε χρονο τον 15Αυγουστοστο οταν ημουν μικρη και πηγαινα απο την Αθηνα στο χωριο του μπαμπα μου. Παντα γουρουνοπουλακι τρωγαμε! Και κατι ακουσα για Μεσσηνη. Η αγαπημενη μου πολη. Απο τα παιδικα μου χρονια μεχρι και τωρα στην Μπουκα μας τα καλοκαιρια, δεν την αλλαζω με τιποτε στον κοσμο! Με αγαπη απο την Νέα Υορκη!

  6. Ο/Η Santra Giann λέει:

    μου αρεσουν παρα πολλυ οι συνταγες σου..!!! Εχω φτιαξει της περισσοτερες….!! Το μονο θεμα που εχω εδω στο τοπο μου δε μπορω να βρω γουρουνουπουλα πλην χριστουγενων….!! ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΚΑΡΓΑ.ΑΑΑΑ..ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕς ΣΟΥ..!! Φτιαχνεις δηλαδη κατι καθε μερα ..αναρτησε το..!! να μαθαινουμε και εμεις…!!!

  7. Ο/Η MagiaCookTv λέει:

    Ελπίζω να σου πέτυχαν οι συνταγές μου. Να θυμάσαι ότι σημασία έχει το κέφι και τα φρέσκα υλικά. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση ελπίζω στο μέλλον να βρω λίγο περισσότερο χρόνο. Μπορείς να βρεις μερικές ακόμα συνταγές στο magiacook.gr. Για ότι νεότερο ανεβάζω εκεί, ενημερώνω στο facebook του magiacook. Συνέχισε να πειραματίζεσαι και να απολαμβάνεις τα όμορφα! 🙂

  8. Ο/Η greeksinmars λέει:

    Το τρως και πας για χοληστερίνη και τριγλυκερίδια στα ύψη

  9. Ο/Η EllinikiKardoula λέει:

    Eυχαρίστως, μετά χαράς μου! Και φυσικά καφεδάκι με θέα την Ακρόπολη! Θα επικοινωνησω μαζί σου και απο πριν, αλλα στα σιγουρα με το που θα πατησω στα “Αγια Χώματα”! Φυσικα αυτο περισσοτερο για την Μεσσηνια μας, αλλα ολη η Πατριδα μας ειναι Αγια Χωματα! Ευχαριστώ πολύ για την προσκληση!

  10. Ο/Η MagiaCookTv λέει:

    Αν θες να βάλεις πιπέρι προτείνω να το προσθέσεις στο πιάτο σου για να κρατάει όλο τα άρωμα.

  11. Ο/Η MagiaCookTv λέει:

    Καλημέρα από την ηλιόλουστη Ελλάδα! Χαίρομαι πολύ που σας ξύπνησα όμορφες αναμνήσεις. Μακάρι να μοσχοβολήσει η κουζίνα σας από τη νόστιμη αυτή λιχουδιά με την υπέροχη τραγανή πετσούλα. Ελπίζω σε σύντομο χρονικό διάστημα να καταφέρω να ανεβάσω μια ακόμη παραδοσιακή συνταγή που θα σας θυμίσει ακόμη περισσότερο τη Μεσσηνία. Θα θυμηθούμε τις “γουρνοσφαξιές” και θα φτιάξουμε υπέροχο “παστό” και φυσικά “καγιανά”!!!!
    Με πολλή αγάπη, χαιρετισμούς σε όλους από την πατρίδα. <3

  12. Ο/Η pitg21 λέει:

    στο χωριό σας δε βάζετε πιπέρι στο κρέας;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *