video Μελιτζάνες στο φούρνο με φέτα

Δείτε τα υλικά και την εκτέλεση στο: http://food.pathfinder.gr/inside/?video=2179773 Μελιτζάνες σε ροδέλες, με κόκκινη σάλτσα και πατάτες στο φούρνο, πασπαλισμένες με φέτα και ψιλοκομμένο βασιλικό για 6 άτομα μόλις με 9 ευρώ.

video Μελιτζάνες στο φούρνο με φέτα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

3 Απαντήσεις

  1. Ο/Η PathfinderFood λέει:

    στον συγκεκριμένο φούρνο χρησιμοποιώ αέρα στους 220 συνεχώς ενώ φροντίζω να υπάρχουν αρκετά υγρά στο ταψί. Είναι αλήθεια πως ο αέρας ξεραίνει το φαγητό γιαυτό και δοκιμάζουμε συχνά και εάν χρειαστεί σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο. Κάθε φούρνος έχει το δικό του τρόπο και γιαυτό θα πρέπει να προσαρμόζουμε τη συνταγή στις προδιαγραφές των υλικών και μέσων που διαθέτουμε.

  2. Ο/Η Ellie Meli λέει:

    Χάρη, για άλλη μια φορά εξαιρετικό βίντεο! Συγχαρητήρια!
    Μερικές τεχνικές ερωτήσεις περί ψησίματος: προθερμαίνω το φούρνο στους 220 βαθμούς και τον αφήνω εκεί ή χαμηλώνω μετά, κατά τη διάρκεια του ψησίματος;
    Επίσης, σε ποια ρύθμιση ψήνεις (αέρα, grill, συνδυασμό των δύο); Σε όποιο σπίτι κι αν έχω έρθει εδώ στο Ην.Βασίλειο, δεν έχω συναντήσει τις επιλογές “πάνω κάτω” (δυο γραμμές σαν τον ίσον), ή εκάτερο “πάνω”/ “κάτω”, ας πούμε.

  3. Ο/Η Ellie Meli λέει:

    Έπειτα ο αέρας μου ξηραίνει το φαγάκι και δεν τον προτιμώ εκτός κι αν καλύπτω την επιφάνεια με καπάκι. Έχεις κάποια πρόταση περί αυτού;

    Ευχαριστώ προκαταβολικά 🙂 Συνέχισε την καλή δουλειά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *