Syntagi: Κορμός Σοκολάτας με Μακεδονικό Ταχίνι και Μακεδονικό Χαλβά

Φτιάξτε τον πιο ξεχωριστό κορμό σοκολάτας, εύκολα και γρήγορα. Υλικά: 500 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα 350 γρ. Μακεδονικό Ταχίνι 200 γρ. Μακεδονικό Χαλβά βανίλια κομμένο σε μικρούς κύβους 100 γρ. Σπασμένα καρύδια φλούδα από ένα πορτοκάλι, ψιλοκομμένη και ζεματισμένη Εκτέλεση: Αφαιρούμε τη φλούδα από το πορτοκάλι, τη ζεματάμε και την στεγνώνουμε προσεκτικά σε χαρτί κουζίνας. Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα και μετά τη δουλεύουμε πολύ καλά μαζί με το ταχίνι. Ψιλοκόβουμε τη φλούδα του πορτοκαλιού, την προσθέτουμε στο μείγμα μας και ανακατεύουμε. Σε μια φόρμα κορμού στρώνουμε μεμβράνη τροφίμων και απλώνουμε λίγο από το μείγμα μας. Προσθέτουμε κύβους χαλβά και λίγα καρύδια, προσθέτουμε και άλλο μείγμα σοκολάτας, πάλι χαλβά και καρύδια και τελειώνουμε με το υπόλοιπο μείγμα της σοκολάτας. Βάζουμε τον κορμό στο ψυγείο για 12 ώρες. Όταν ο κορμός κρυώσει, τον κόβουμε σε φέτες.

Syntagi: Κορμός Σοκολάτας με Μακεδονικό Ταχίνι και Μακεδονικό Χαλβά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *