Λαχταριστά ζυμαρικά με μπέικον και τυρί στο φούρνο – Paxxi Ε31

ΥΛΙΚΑ (ΠΥΡΕΞ 25 x 25 εκ)- 4 ΑΤΟΜΑ
• 500 γρ. ριγκατόνι ή πένες ή φαρφαλες
• 600 ml γάλα
• 225 γρ. cottage cheese
• 5 – 6 λωρίδες μπέικον
• 450 γρ. τυρί cheddar, τριμμένο
• 1 κ. γ. μουστάρδα σκόνη
• ¼ κ. γ. πιπέρι
• ½ κ. γ. αλάτι
• 1 πρέζα μοσχοκάρυδο τριμμένο
• 1 κ. σ. + για επάλληλη ταψιού βούτυρο

Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος ψησίματος : 45 λεπτά
Συνολικός χρόνος: 1 ώρα

Η φαντασία είναι λίγη όταν κόβεις αυτό το φαγητό. Πρώτα σπάει η απαλή τυρένια κρούστα του και από μέσα ξεχύνονται τα μαλακά, ζουμερά ζυμαρικά μέσα σε μια λευκή κρέμα που διασπάται από τα κομματάκια του μπέικον.

Βρείτε την πλήρη συνταγή: http://www.paxxi.gr/blog/zimarika-bacon-tyri-fourno

Γραφτείτε στο κανάλι: http://www.youtube.com/user/PaxxiChannel/videos

Ακολουθήστε με:
http://www.facebook.com/eatpaxxi
http://twitter.com/eatpaxxi
http://gr.pinterest.com/eatpaxxi/
http://instagram.com/eatpaxxi

Θα χαρώ να ακούσω τα σχόλιά σας
Ευχαριστώ
Ειρήνη
www.paxxi.gr
———————————————————————————–
INGREDIENTS (Pyrex 25 x 25 cm) – SERVES 4
• 500 g. rigatoni or penne or farfalle
• 600 ml milk
• 225 g. cottage cheese
• 5 – 6 strips of bacon
• 450 g. cheese cheddar, grated
• 1 teaspoon mustard powder
• ¼ teaspoon pepper
• ½ teaspoon salt
• 1 pinch of grated nutmeg
• 1 tablespoon + to overlaying pan butter

Preparation time: 15 minutes
Cooking time: 45 minutes
Total time: 1 hour

Imagination is a little bit when you cut this food. First break the soft cheesy crust and pour into the soft, juicy pasta in a white cream that breaks the pieces of bacon.

Find the full recipe here: http://www.paxxi.gr/blog/zimarika-bacon-tyri-fourno

Subscribe to channel: http://www.youtube.com/user/PaxxiChannel/videos

Follow me:
www.paxxi.gr
http://www.facebook.com/eatpaxxi
http://twitter.com/eatpaxxi
http://gr.pinterest.com/eatpaxxi/
http://instagram.com/eatpaxxi

I will be glad to hear your comments
Thank you
Irini
www.paxxi.gr

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.