Ένα τραπέζι Ελλάδα | Μακαρονάδα με ταχίν – 01/03/2015

ΗChef Ντίνα Νικολάουεπισκέπτεται την πανέμορφη Θεσσαλική πόλη τουΒόλου!Συναντά την Ελένη Ψυχούλη στον τόπο καταγωγής της και στήνουν ένα τραπέζι με Βολιώτικο αέρα! Γνωρίζει τις γοητευτικές και γεμάτες ιστορία γωνιές της πόλης… Έπειτα, η Ελένη Ψυχούλη μαζί με την Δέσποινα Καπετανιά μας προτείνουν μια σαλάτα με ρόκα, κυδώνια και μανούρι… Ενώ η Ντίνα Νικολάου δανείζεται για λίγο την κουζίνα τους και μας φτιάχνει μια εναλλακτική μακαρονάδα με ταχίνι και σπανάκι… Στη συνέχεια, μια ανάσα από την πόλη του Βόλου επισκέπτεται ένα τοπικό αποσταγματοποιείο και μαθαίνει τα πάντα για το τσίπουρο, το «νερό» των Βολιωτών. Η επίσκεψη τελειώνει γευστικά με έναν γαστρονομικό περίπατο στα ξακουστά τσιπουράδικα του Βόλου, με άφθονους μεζέδες και τσίπουρο. Τέλοτς, επιστρέφει στην Αθήνα και μας προτείνει ένα εμπνευσμένο μενού: μαυρομάτικα φασόλια με σέσκουλα, πεϊνιρλί με κρέμα τυριών και μηλόπιτα με σοκολάτα.Ένα τραπέζι Βόλος…Ένα τραπέζι Ελλάδα… τηνΚυριακή 01/03!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *