Γλυκές Αλχημείες – 22/12/13

OΣτέλιος Παρλιάροςκαι οΦώτης Χρυσανθίδηςετοιμάζουν γλυκά με φύλλα που είναι αγαπημένα κεράσματα των γιορτών όλου του χρόνου και πρώτα στις γευστικές προτιμήσεις! Με οικεία υλικά, θα γεμίσουν τριών ειδών φύλλα για να φτιάξουν κάπως «αλλιώς» γλυκά γνωστά από παράδοση και γεύση. Ετοιμάζουν μπακλαβά με cocktail ξηρών καρπών από αμύγδαλα, φιστίκια Αιγίνης και καρύδια δημιουργώντας έναν εξαίσιο μπακλαβά, αρωματισμένο με κανέλα και πορτοκάλι. Λεπτό κανταΐφι με γλυκιά κρέμα τυριού που θυμίζει μπουγάτσα σιροπιασμένη, πλημμυρισμένη με άρωμα βουτύρου. Και ένα ξεχωριστό μιλφέϊγ με σοκολάτα και πορτοκάλι. Μία αφράτη κρέμα που γεμίζει χίλια τραγανά φύλλα, δημιουργεί ο εξαιρετικός συνδυασμός της σοκολάτας με το πορτοκάλι. Γλυκά, για το γιορτινό τραπέζι κάθε περίστασης φτιαγμένα με φύλλα, για φίλους και οικογένεια… τηνΚυριακή 22/12!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *