Παγωτό γιαούρτι Γλυκες αλχημείες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, την κρέμα, τη ζάχαρη και το λεμόνι. Το τοποθετούμε στην παγωτομηχανή και ακολουθούμε τις οδηγίες χρήσης της. Εάν δεν διαθέτουμε παγωτομηχανή, το τοποθετούμε σε ένα μεταλλικό σκεύος στην κατάψυξη και το χτυπάμε ανά μισή ώρα για 6 φορές.

Χρόνος προετοιμασίας: 5′
Βάρος: 700 γρ.

ΥΛΙΚΑ:
450 γρ. γιαούρτι σακούλας
150 γρ. κρέμα γάλακτος
150 γρ. ζάχαρη άχνη
ξύσμα από 1 λεμόνι

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *